3 листоп. 2020 09:43

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

104

0

У Вінниці на Гліба Успенського зіштовхнулись маршрутка та Mitsubishi. Відео

У Вінниці на Гліба Успенського зіштовхнулись маршрутка та Mitsubishi. Відео

Ппоряд із цим ДТП сталася ще одна автопригода за участю машин, які намагалися об’їхати затор


У Вінниці на Гліба Успенського зіштовхнулись маршрутка та Mitsubishi. Відео

У Вінниці поліція встановлює обставини автопригоди за участі маршрутного таксі.

Повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

«Сьогодні, 3 листопада,близько 07.30 години по вулиці Г. Успенського у Вінницісталася дорожньо-транспортна пригода за участі маршрутного таксі та автомобіля Mitsubishi.На місці пригоди працює слідчо-оперативна група поліції. За попередньою інформацією слідства, водій іномаркивиїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з маршруткою», - йдеться у повідомлені.

Внаслідок автопригоди травмувались водії транспортних засобів та троє пасажирів маршрутного таксі. На місці пригоди лікарі швидкої надають потерпілим першу медичну допомогу.

«За фактом дорожньо- транспортної пригоди слідством розпочатокримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання - до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами», - констатують правоохоронці.

На «ДВК ДТП Затори Вінниці» у соціальній мережі «Телеграм» очевидці зауважують, що поряд із цим ДТП сталася ще одна автопригода за участю машин, які намагалися об’їхати затор.

Новини в зручному форматі в нашому телеграм каналі - https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info

title