5 груд. 2022 11:14

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Місто
0

454

0

У Вінниці на Калічанській площі облаштують Зимове містечко

У Вінниці на Калічанській площі облаштують Зимове містечко

Відкриття – 16 грудня на Калічанській площі (колишня площа Гагаріна) біля універмагу.


У Вінниці на Калічанській площі облаштують Зимове містечко

Вінницькі підприємці об'єдналися та ініціювали благодійний проект «Зимове містечко ринок їжі та хенд-мейд OPEN-AIR «VIN BOX PARK». Відкриття – 16 грудня на Калічанській площі (колишня площа Гагаріна) біля універмагу.

Про це Вінниця.info повідомили організатори заходу.

Для вінничан готують різноманіття смаколиків і автентичних сувенірів, традиційні страви, улюблені напої, оригінальні вироби локальних майстрів та святкові мелодії.

«Учасники проекту - це представники соціального підприємництва, організації та підприємці, які допомагають ЗСУ та вимушено переселеним особам. Це соціально відповідальний бізнес, що створить додатково понад 100 робочих місць для Вінничан та ВПО. Містяни матимуть змогу не тільки підтримати окремих підприємців, а й глобально зробити свій внесок у покращення економічної ситуації в країні. Адже бізнес, що повноцінно функціонує, може сплачувати податки в бюджет і тим самим бути драйвером економіки», - зазначають в повідомленні.

Частину коштів, виручених від реалізації продукції на ярмарку, відправлять на підтримку ЗСУ.

«Ніяких гучних гулянь, музики та шоу, лише корисне та активне проведення часу з сім'єю та друзями», - уточнюють організатори.

Нагадаємо, через російську війну, цьогоріч у Вінниці не встановлюватимуть новорічну ялинку в парку і не прикрашатимуть місто ілюмінацією.

У Вінниці на Калічанській площі облаштують Зимове містечко

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info