16 лют. 2021 14:50

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

105

0

У Вінниці та Хмільнику двоє дітей і жінка потрапили під колеса авто

У Вінниці та Хмільнику двоє дітей і жінка потрапили під колеса авто

Постраждалі пішоходи були доправлені до лікарень


У Вінниці та Хмільнику двоє дітей і жінка потрапили під колеса авто

У Вінниці та Хмільнику 15 лютого стались три дорожньо-транспортні пригоди за участі пішоходів. Постраждала 50-річна жінка, 7-річний та 12 річний хлопці. За фактами ДТП поліція розпочала досудове розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

У Вінниці близько 15.30 години 39–річна жителька Немирова, керуючи автомобілем «Мерседес», допустила наїзд на 50-річну вінничанку, яка переходила дорогу по пішохідному переходу. Потерпіла отримала тілесні ушкодження та госпіталізована. Автомобіль знаходиться на арешт майданчику.

У Вінниці та Хмільнику двоє дітей і жінка потрапили під колеса авто

Цього ж дня у Вінниці близько 16.20 години під колесами «Сітроену» опинився 7-річний хлопець. Під час наїзду дитина перетинала дорогу по пішохідному переходу. З тілесними ушкодженнями малолітній доставлений у лікарню. Після надання медичної допомоги його відпустили додому. Водій освідуваний. Він тверезий.

Ще одна автопригода сталась у місті Хмільник. Попередньо, 46-річний водій Volkswagen не впорався з керуванням, у результаті чого боковою частиною автомобіля зачепив 12-річного місцевого хлопця, який йшов по узбіччю дороги. Внаслідок аварії школяр потрапив до лікарні. Водій освідуваний - він тверезий. Автомобіль поміщено на арештмайданчик.

Слідством розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото – поліції