5 черв. 2020 12:17

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Здоров‎’‎я
0

106

0

У Вінниці на коронавірус захворіли працівники РАЦС-у, комунального підприємства і один випадок в мерії

У Вінниці на коронавірус захворіли працівники РАЦС-у, комунального підприємства і один випадок в мерії

Усі знаходяться під наглядом сімейного лікаря


У Вінниці на коронавірус захворіли працівники РАЦС-у, комунального підприємства і один випадок в мерії

У Вінниці коронавірусну інфекцію виявили у працівників РАЦС-у. На сьогоднішній день заклад припинив прийом громадян, працюють лише з попередньо поданими заявами. Також COVID-19 було виявлено у 7 працівників КП «Міськсвітло» і в одного працівника міської ради.

Про це під час брифінгу 5 червня повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

«В РАЦС-і одночасно захворіли двоє працівників. Вони сьогодні знаходяться на лікарняному. Їхні сімейні лікарі взяли аналізи для дослідження, які показали позитивні результати, це було минулих вихідних, після чого всьому колективу РАЦС-у провели ПДР-дослідження. Ще по одному працівнику уже є підтвердження. Очікується результати по інших працівниках.

РАЦС на сьогоднішній день припинив прийом громадян, працюють лише з попередньо поданими заявами на реєстрацію шлюбу без проведення урочистостей. Нові заяви на реєстрацію шлюбу, народження або смерть приймаються у відділі реєстрації актів цивільного стану Вінницького району, він знаходиться в приміщенні нового офісу на Замості», – каже мер.

Моргунов додав, що також є захворілі у комунальному підприємстві «Міськсвітло» – 7 людей. Вони усі на самоізоляції під спостереженням сімейних лікарів. На сьогоднішній день підприємство працює.

Також випадок COVID-19 виявили у міській раді. У працівника мерії була легка безсимптомна форма перебігу хвороби. На сьогоднішній день він одужав і це підтверджено негативними результатами тестувань.

Раніше ми писали, що у пологовому будинку №2 знову виявили коронавірус, заклад на кілька днів закрили на карантин. Згодом повідомили, що Вінницький пологовий будинок №2 відновлює роботу – інфікована медсестра на самоізоляції.

Нагадаємо, станом на ранок 5 червня на території Вінницької області у 1077 випадках виявлено коронавірус. Одужали 698 осіб, померли 17.

Вінниця.info