25 берез. 2021 12:07

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

157

0

У Вінниці на новому колі біля Староміського мосту сталася перша ДТП

У Вінниці на новому колі біля Староміського мосту сталася перша ДТП

Водій автомобіля «Chery» не надав перевагу в русі автомобілю «BMW»


У Вінниці на новому колі біля Староміського мосту сталася перша ДТП

24 березня у Вінниці, на круговій розв’язці перед Староміським мостом, сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій автомобіля «Chery» не надав перевагу в русі автомобілю «BMW». Відбулося зіткнення. Постраждалих немає.

Про це йдеться в сюжеті Ситуаційного центру м. Вінниця.

«О 13:35 годині трапилась дорожньо-транспортна пригода на перетині вулиць Князів Коріатовичів та Миколи Оводова. Там водій автомобіля «Chery», наближаючись до нерегульованого перехрестя з круговим рухом, не надав перевагу у русі автомобілю «BMW», який рухався головною дорогою.

У наслідок зіткнення обидва транспортних засоби отримали механічні пошкодження. До місця пригоди прибули патрульні поліцейські і склали на водія «Chery» протокол за ст. 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення», – йдеться в сюжеті.


Нагадаємо, у Вінниці в тестовому режимі реорганізовують рух на перехресті вулиць Оводова та Князів Коріатовичів перед мостом на Старе місто. В середині березня тут розмістили круговий острівець. Урбаністи кажуть – це дозволить розвантажити рух та уникнути заторів.

Журналісти Вінниця.info дізнались думку водіїв, щодо кругового руху.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info

title