4 серп. 2020 17:31

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

400

0

У Вінниці на серпень очікують весільний бум, шлюби реєструють в оновленій залі РАЦСу

У Вінниці на серпень очікують весільний бум, шлюби реєструють в оновленій залі РАЦСу

На 08.08 вже більше 20 пар вінницьких молодят подали заявки до ДРАЦСу, щоб узаконити свої відносини саме в цей день


У Вінниці на серпень очікують весільний бум, шлюби реєструють в оновленій залі РАЦСу

З послабленням карантину у Вінниці зростає кількість пар, які одружуються. Хоча деяким вінничанам навіть карантин не став на заваді. За три місяці жорсткого карантину (березень, квітень, травень) у Вінниці офіційно оформили свої стосунки понад 200 пар. В червні одружилось 188 пар, а в липні – 299.

«Як бачите кількість бажаючих одружитись, збільшується. А попереду ще гарна дата – 08.08 і вже більше 20 пар вінницьких молодят подали заявки до ДРАЦСу, щоб узаконити свої відносини саме в цей день. Тому очікуємо, що в серпні одружиться вінничан ще більше, ніж попереднього місяця», - розповідає начальниця Вінницького міського відділу державної реєстрації актів цивільного стануЮлія Романенко.

До речі, весільні церемонії вінничан проводять в оновленому залі, який до того ремонтувався ще у 80-х роках минулого століття. Наприклад, штори на вікнах не оновлювались з моменту відкриття вінницького ДРАЦСу.

Зал оформили у світлих пастельних відтінках, головний акцент дизайнерів було зроблено на панно з тризубом та калиною. Підлога була повністю замінена, тепер молодята ходитимуть по вініловому покриттю. Стіл, на якому молодята розписуються, реставрували й пофарбували у білий колір. Підсвітка та глянцева натяжна стеля візуально збільшують приміщення і надають йому яскравості та легкості. Також для молодят оформили сучасну фотозону.

«Вінницькі молодята дуже задоволенні оновленим залом. Тепер набагато якісніше виглядають фото та відео з весільних церемоній. Атмосфера стала ще урочистішою, а люди приємно здивовані», - каже Юлія Романенко.

З її слів ремонт інших оновлень у Вінницькому міському відділі державної реєстрації актів цивільного стану поки не планується.

«Тільки на кінець року ми побачимо, яка сума коштів отримана ДРАЦСом і скільки грошей ми зможемо потратити на ремонт. Але наскільки мені відомо, на цей рік у кошторис ремонтні роботи більше не закладались», - повідомила начальниця Вінницького ДРАЦСу.

Нагадаємо, в лютому в РАЦСі оновили залу для проведення весільних церемоній.

У Вінниці на серпень очікують весільний бум, шлюби реєструють в оновленій залі РАЦСу

У Вінниці на серпень очікують весільний бум, шлюби реєструють в оновленій залі РАЦСу - фото 2

У Вінниці на серпень очікують весільний бум, шлюби реєструють в оновленій залі РАЦСу - фото 3

У Вінниці на серпень очікують весільний бум, шлюби реєструють в оновленій залі РАЦСу - фото 4

У Вінниці на серпень очікують весільний бум, шлюби реєструють в оновленій залі РАЦСу - фото 5

У Вінниці на серпень очікують весільний бум, шлюби реєструють в оновленій залі РАЦСу - фото 6

Минулого року вінницький фотограф Валентин Порохняк зареєстрував до міської ради петицію, в якій просив відремонтувати фасад РАЦСу по вулиці Замостянській.

Вінниця.info, фото на головній Антоніни Пачевської та Жені Варєнікова, із зали урочистих церемоній фото - Наталії Сандул