31 серп. 2020 12:46

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

115

0

У Вінниці на Соборній автомобіль збив дівчину. Потерпіла у важкому стані, терміново потрібні донори крові

У Вінниці на Соборній автомобіль збив дівчину. Потерпіла у важкому стані, терміново потрібні донори крові

Потрібно десять донорів крові для 18-річної дівчини, яку збив автомобіль по Соборній. Здати кров потрібно на станції переливання крові за адресою вул. Пирогова, 48. Також поліцейські шукають свідків аварії, аби встановити всі обставини події.


У Вінниці на Соборній автомобіль збив дівчину. Потерпіла у важкому стані, терміново потрібні донори крові

30 серпня близько 18-ї години у Вінниці по вулиці Соборній сталася ДТП. Автомобіль Lexus збив 18-річну дівчину. Наразі потерпіла у важкому стані. Терміново потрібні донори крові.

Як написала речниця патрульної поліції Тетяна Плахотнюк, потрібні 10 донорів.

«Зараз дівчина у важкому стані. Терміново потрібні донори крові! 10 людей. Здати кров потрібно на станції переливання крові, що на Пирогова. Зробити це потрібно сьогодні до 14:30», – пише Тетяна Плахотнюк.

Як повідомили у відділі комунікацій Нацполіції у Вінницькій області редакції Вінниця.info, дівчина, за словами водія Lexus, переходила дорогу в невстановленому місці, неподалік пішохідного переходу. Правоохоронці розслідують справу, перевіряють камери відеоспостереження та розшукують очевидців аварії. Всіх, хто був свідком цієї події, просять повідомити за телефонами (097) 901 73 17, (096) 502 53 15 або «102».

«Попередньо встановлено, що 18-річна вінничанка переходила дорогу неподалік пішохідного переходу (зі слів водія). Поспілкуватися з дівчиною наразі у слідчих не було можливості, тому що вчора її доставили до лікарні без свідомості. Вона у важкому стані. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст 286 – ДТП з потерпілими.

Зараз слідчі працюють над тим, щоб переглянути записи з відеокамер спостереження, які є в місті, встановити свідків. Там ситуація не досить однозначна, щоб сказати з впевненістю, де саме ця дівчина переходила дорогу. Чи по пішохідному, чи біля. Водій іномарки стверджує, що неподалік пішохідного», – розповів інспектор відділу комунікації ГУ Нацполіції у Вінницькій області Вадим Кобзар.

Нагадаємо, раніше у Вінниці по вулиці Київський водій автомобіля Nissan збив 16-річну дівчину, яка переходила дорогу на нерегульованому пішохідному переході. Її доставили до лікарні.

Вінниця.info, фото – ілюстративне