11 листоп. 2020 14:25

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

77

0

У Вінниці на Старому місті розбудовують каналізаційну мережу

У Вінниці на Старому місті розбудовують каналізаційну мережу

Після завершення робіт до каналізації зможуть під’єднатися мешканці 11 вулиць та провулків.


У Вінниці на Старому місті розбудовують каналізаційну мережу

У Вінниці триває розбудова каналізаційної мережі на території квартального комітету «Добробут», що на Старому місті. Оскільки проект є достатньо дороговартісним, його розподілили на кілька років. Після завершення робіт до каналізації зможуть під’єднатися мешканці 11 вулиць та провулків.

Про це повідомляють на сайті Вінницької міської ради.

Як йдеться в повідомленні, проект охоплює будівництво мереж каналізації на вулицях:

  • вул. та пров. Привокзальний;
  • вул. Кутузова;
  • вул. Хуторянська;
  • вул. Одеська;
  • вул. І. Федорова;
  • вул. П. Дорошенка;
  • вул. Гетьмана Сагайдачного;
  • вул. Молодогвардійська та інші.

В міськраді зазначають, проект передбачає будівництво 5,9 км самопливної мережі, один кілометр напірної мережі та три каналізаційно-насосні станції по вул. Кутузова, по вул. І. Федорова та по вул. Молодогвардійській.

Стартував проект у 2017 році з виготовлення проектно-кошторисної документації. Після чого через систему Prozorro було визначено переможця, який розпочав будівельні роботи. У 2019 році робітники проклали 1,6 км мереж по вул. та пров. Привокзальному. Також побудували каналізаційно-насосну станцію по вул. Кутузова.

«Цього року ми продовжили роботи. Проклали 1,3 км каналізаційних труб по вул. Привокзальній, вул. Хуторянській та побудували напірну мережу каналізації по вул. Федорова. На даний час тривають роботи по будівництву самопливної мережі по вул. Кутузова. За наявності фінансування роботи плануємо продовжити і в наступному році», – розповів в.о. директора департаменту міського господарства Віталій Місецький.

Варто зазначити, що виконання робіт здійснюється за кошти бюджету Вінницької міської ОТГ та обласного фонду охорони природного навколишнього середовища.

Нагадаємо, на Тяжилові завершили облаштування зони відпочинку в парку Інтеграл.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі - https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото – з сайту міськради