21 квіт. 2020 11:33

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

61

0

У Вінниці на території колишнього військового шпиталю знайшли труп чоловіка

У Вінниці на території колишнього військового шпиталю знайшли труп чоловіка

Чоловіка вбили


У Вінниці на території колишнього військового шпиталю знайшли труп чоловіка

19 квітня у Вінниці, на території колишнього військового шпиталю з ознаками насильницької смерті знайшли труп чоловіка. Згодом поліцейські з’ясували, що це 33-річний житель Липовецького району, він вів бродяжницький спосіб життя. Також знайшли підозрюваного у вчиненні вбивства чоловіка. У скоєному вінничанин зізнався – під час розпиття алкоголю між ними виник конфлікт, після чого чоловік вдарив кілька разів у шию свого товариша.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

Близько 22-ї години до поліції надійшло повідомлення про те, що у покинутому приміщенні на території колишнього військового шпиталю, що по вулиці Нечуя-Левицького, з ознаками насильницької смерті виявлений невідомий чоловік. Під час огляду судово-медичний експерт встанови, що чоловік загинув кілька годин тому в результаті колото-різаних ножових поранень шиї.

У Вінниці на території колишнього військового шпиталю знайшли труп чоловіка

Як розповів заступник начальника Київського відділення поліції Андрій Денисюк, протягом кількох годин встановили особу загиблого чоловіка та коло його спілкування. Потерпілим виявися 33-річний житель Липовецького району, який вів бродяжницький спосіб життя. Опитавши осіб, з якими останнім часом спілкувався потерпілий, оперативники встановили підозрюваного у вчиненні цього злочину. Ним виявися 43-річний вінничанин, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення розбійного нападу. У вчиненому підозрюваний зізнався. У нього оперативники вилучили знаряддя вбивства.

У Вінниці на території колишнього військового шпиталю знайшли труп чоловіка - фото 2

За словами підозрюваного, під час розпиття спиртних напоїв між ними раптово виник конфлікт, під час якого він наніс кілька ножових ударів потерпілому у шию. Зрозумівши, що товариш по чарці загинув, він пішов пиячити у іншу компанію, де його затримали оперативники.

Зловмисник затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Наразі вирішується питання по оголошення йому підозри та обранні міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Правопорушнику загрожує до 15 років ув’язнення.

Вінниця.info, фото з сайту поліції