20 трав. 2020 11:16

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

84

0

У Вінниці на трьох вулицях відремонтували теплові мережі. Фото

У Вінниці на трьох вулицях відремонтували теплові мережі. Фото

Загалом вже відремонтували 136 метрів теплових мереж


У Вінниці на трьох вулицях відремонтували теплові мережі. Фото

У Вінниці готуються до наступного опалювального сезону. Вже завершили ремонт по вул. Київській, 600-річчя та Майбороди. Загалом вже відремонтували 136 метрів теплових мереж.

Водночас працівники «Вінницяміськтеплоенерго» перевіряють котельні, центральні теплові пункти, індивідуальні теплові пункти і мережі гарячого водопостачання.

Про це йдеться на сайті Вінницької міської ради.

Під час ремонтних робіт використовують труби з попередньо ізольованим пінополіуретаном з низькою теплопровідністю. Це дасть можливість мінімізувати тепловтрати при транспортуванні теплової енергії.

Наразі тривають роботи по вул. А. Янгеля, 68, тут мають реконструювати 133 м теплової мережі. По вул. Некрасова, 1 замінять 67 м теплової мережі. Також проводяться роботи і на ділянці від вул. І. Миколайчука, 58 до вул. Заболотного, 6. На цій ділянці відремонтують 169 м. Ще 89 м теплової мережі реконструюють по вул. Д. Майбороди, 5.

«Роботи виконуються відповідно до комплексного плану по ремонту та реконструкції обладнання теплопостачального комплексу. Прохання не загромаджувати місце проведення робіт. У випадку виявлення порушень чи інших ситуацій, пов’язаних з проведенням робіт на даній ділянці, одразу повідомляйте за номером (0432)43-34-95 у диспетчерську службу підприємства, яка працює цілодобово. Перепрошуємо за тимчасові незручності і будемо вдячні за розуміння», - зазначила начальник відділу з роботи зі ЗМІ та громадськістю КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» Сніжана Шпікіна.

У Вінниці на трьох вулицях відремонтували теплові мережі. Фото

У Вінниці на трьох вулицях відремонтували теплові мережі. Фото - фото 2

Вінниця.info, фото з сайту ВМР