21 лют. 2019 10:47

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

100

0

У Вінниці на Центральному базарі знайшли 11-річного хлопчика, який зник вчора

У Вінниці на Центральному базарі знайшли 11-річного хлопчика, який зник вчора

У Вінниці знайшли дитину, яка зникла напередодні


У Вінниці на Центральному базарі знайшли 11-річного хлопчика, який зник вчора


20 лютого у Вінниці на Замості зникла дитина. 11-річний хлопчик є учнем 9-ї школи. Микита Іванов вийшов зі школи о 14.30 годині. Востаннє його бачили приблизно біля 32-ї школи, що на вулиці Некрасова. В школу №32 Микита до сестри. Повідомлення про зникнення дитини правоохоронці отримали від батька вчора. Орієнтування на дитину передали по всій області.

Ювеніальна поліція, патрульні та кінологи протягом вечора вчорашнього дня і ранку «прочесали» двори, підвали та горища багатоповерхівок на Замості. Хлопчика знайшли сьогодні вранці на Центральному базарі біля м’ясного павільйону.

Відомо, що Микита Іванов пішов з дому через конфлікт.

«При опитуванні батьків встановлено, що між батьком і сином виник конфлікт. Швидше за все дитина пішла з дому через непорозуміння. Вважаємо, що 11-річний Микита не міг далеко податись, тому пошук був зосереджений на обласному центрі», - говорить Анна Олійник.

За словами правоохоронців з початку 2019 року у Вінницькій області розшукали 60 зниклих дітей. В переважній більшості неповнолітні йдуть з дому через конфлікт з рідними.

У Вінниці це вже другий випадок зникнення дитини за останній тиждень. 15 лютого пішов з дому і не повернувся Білик Віталій Сергійович, 2003 року народження, житель м. Вінниці. Хлопчика до сьогодні шукають.


Вiнниця.info