2 черв. 2021 16:44

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

180

0

У Вінниці на Тяжилові облаштовують одразу два сквери для відпочинку. Фото

У Вінниці на Тяжилові облаштовують одразу два сквери для відпочинку. Фото

Це проекти-переможці конкурсу «Бюджет громадських ініціатив»


У Вінниці на Тяжилові облаштовують одразу два сквери для відпочинку. Фото

У Вінниці, в мікрорайоні Тяжилів почали облаштовувати одразу два сквери для відпочинку. Це проекти-переможці конкурсу «Бюджет громадських ініціатив». Перший – «Затишний сквер у Тяжилові» по вулиці Ватутіна біля автостанції «Східна». Другий – «Затишний міні-сквер «Перлина» поблизу будинку №137 по вул. Ватутіна.

Про це повідомили на сайті Вінницької міської ради.

«У цьому році на Тяжилові також буде втілено кілька проектів, які перемогли у конкурсі БГІ. Так, вже розпочалась реалізація проекту «Затишний сквер у Тяжилові» (великий проект) по вулиці Ватутіна біля автостанції «Східна». Тут триває облаштування пішохідної доріжки – встановили бордюри, засипали доріжки щебнем, потім покладуть плитку. Також тут буде освітлення – вже зробили закладні під нього. Ще встановлять лавки, урни для сміття та відеонагляд. Буде відновлена зелена зона», – каже в.о. директора департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Юрій Семенюк.

Буде створено затишне місце для відпочинку мешканців не тільки мікрорайону, а й всього міста. Про кт відповідає Концепції інтегрованого розвитку міста Вінниці 2030 та його пріоритету: створення збалансованого просторового розвитку міста, збереження зелених зон, підвищення якості соціального та культурного життя мешканців, покращення мережі суспільного простору.

Також триває реалізація проекту «Затишний міні-сквер «Перлина» (малий проект) біля будинку №137 по вул. Ватутіна. Тут вже встановлено лави, урни, облаштували доріжки з відсіву. Ще облаштують освітлення та відновлять зелені зони.

У Вінниці на Тяжилові облаштовують одразу два сквери для відпочинку. Фото

У Вінниці на Тяжилові облаштовують одразу два сквери для відпочинку. Фото  - фото 2

У Вінниці на Тяжилові облаштовують одразу два сквери для відпочинку. Фото  - фото 3

У Вінниці на Тяжилові облаштовують одразу два сквери для відпочинку. Фото  - фото 4

Як раніше ми писали, що у Вінниці 6 травня визначили дев'ять проєктів-переможців конкурсу «Бюджет шкільних проектів». Серед них медіа-студія з елементами соціального підприємництва, сучасний кабінет біології. На них виділили понад 2 мільйони гривень.

Нагадаємо, на Старому місті біля «Європейського кварталу» почали чистити озеро.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото з сайту ВМР