28 верес. 2020 17:11

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

56

0

У Вінниці на вихідних розшукали трьох зниклих підлітків

У Вінниці на вихідних розшукали трьох зниклих підлітків

Одному з хлопців тринадцять років, двом ‒ по десять. Дітей знайшли і повернули батькам ювенальні поліцейські міської поліції.


У Вінниці на вихідних розшукали трьох зниклих підлітків

Впродовж 26-27 вересня у Вінниці правоохоронці розшукали трьох підлітків, батьки яких звернулися до поліції через їхнє зникнення. Одному з хлопців тринадцять років, двом ‒ по десять. Дітей знайшли і повернули батькам ювенальні поліцейські міської поліції.

Про це повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Вінницької області.

За словами начальника відділу ювенальної превенції Вінницького відділу поліції Володимира Борищука, найстарший хлопчик, 26 вересня, після вечірньої прогулянки не захотів повертатися додому і вирішив переночувати у товариша. Хлопця поліцейські шукали протягом ночі і знайшли лише вранці наступного дня. Для того, щоб встановити місцеперебування дитини, правоохоронці опитали однокласників хлопця та поспілкувалась з усіма його друзями.

Ще двох 10-річних дітей поліцейські розшукали у неділю 27 вересня. Один з хлопчиків поїхав кататися на самокаті без дозволу батьків, інший пішов вранці гуляти собакою і протягом дня додому не повертався. Обох підлітків поліцейські розшукали протягом години. Хлопці перебували на вулиці неподалік місць проживання.

Нагадаємо, на Вінниччині розшукали двох учнів школи-інтернату, які зникли напередодні ввечері. Дітей знайшли в іншому районі.

Вінниця.info, фото ‒ ілюстративне