24 серп. 2019 12:27

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

115

0

У Вінниці на Юності чоловік кинув петарду у натовп дітей – постраждала дівчинка

У Вінниці на Юності чоловік кинув петарду у натовп дітей – постраждала дівчинка

Поліція затримала чоловіка, який кинув петарду в натовп дітей.


У Вінниці на Юності чоловік кинув петарду у натовп дітей – постраждала дівчинка

Поліція затримала чоловіка, який кинув петарду в натовп дітей. Подія сталася 23 серпня близько 20 години в дворіодного збагатоквартирних будинків на проспекті Юності. 65-річний місцевий житель після конфлікту з мешканцями навколишніх будинків, кинув у натовп дітей петарду, внаслідок чого 9-річна дівчинка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до лікарні. Поліцією розпочато досудове розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП Вінниччини.

За попередньою інформацією,65-річний вінничанин неодноразово конфліктував із місцевими жителями через те, що паркував свій автомобіль на території дитячого майданчику. Невдоволений в черговий раз зауваженнями мешканців, він з балкону власної квартири кинув на майданчик, де в той час саме гралися діти, петарду. Внаслідок вибуху 9-річну дівчинку з тілесними ушкодженнями було госпіталізовано до дитячої обласної лікарні,де після надання медичної допомоги відпущено додому. Усі діти були налякані та отримали психологічну травму.

На місце подіївідразу ж виїхала слідчо-оперативна група Вишенського відділення поліції. Також було задіяно спецпідрозділ КОРД,так як зловмисник зачинився у своїй квартирі та нікого не впускав. Лише шляхом примусового відчинення дверей помешкання особу було затримано та доставлено до місцевого відділення поліції.

Наразі правопорушник затриманий в процесуальному порядку та поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

За цим фактом слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадженняза ч. 2. ст. 15,п. 1п. 2п. 5. п. 7 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство). За таке правопорушення передбачено покарання до 15 років позбавлення волі. Проводиться розслідування.

Нагадаємо, що у Вінниці хлопчик на велосипеді потрапив під трамвай, а легковик збив батька з дитиною.

Вінниця.info