26 трав. 2020 17:04

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

54

0

У Вінниці небайдужі містяни врятували дитину, яка впала в озеро

У Вінниці небайдужі містяни врятували дитину, яка впала в озеро

Дитина не постраждала

У Вінниці небайдужі містяни врятували дитину, яка впала в озеро

25 травня на мікрорайоні Тяжилів у Вінниці дитина впала в озеро. До неї на допомогу відразу кинувся один з місцевих мешканців, який знаходився поблизу.

Відповідне відео опублікували на фейсбук-сторінці «Мій новий Тяжилів».

«Ось така пригода, дякуємо рятівнику. Як добре, що було багато людей і всі чоловіки кинулися рятувати. Батьки, пояснюйте дітям кожного дня, що не можна коло водойми близько ходити», - кажуть свідки подій в дописі до відеозапису.

Як видно на відео, на момент, коли перехожі почали знімати подію на камеру, дитину вже врятували з водойми і передали до рук дорослих. Чоловікові, який спритно кинувся на допомогу малечі, інші присутні допомогли вийти з озера.

«Була свідком даної події. Хлопець який кинувся рятувати не роздумуючи - ти молодець, побільше б таких рішучих і відважних людей!!!!», – пишуть містяни в коментарях до відео.


Нагадаємо, напередодні у Вінниці таксист помітив пенсіонерку на лавці, яка не пам’ятала, де живе. Чоловік посадив її до автівки, аби вона не змерзла, і викликав патрульних, які допомогли бабусі дістатися до власного помешкання.

Вінниця.info, фото – ілюстративне, відео – з фейсбук-сторінки «Мій новий Тяжилів»