10 квіт. 2019 15:57

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

101

0

У Вінниці Nextbike встановить «велосипедні аптечки»

У Вінниці Nextbike встановить «велосипедні аптечки»

Встановлять веломапи і так звані «велоаптечки».


У Вінниці Nextbike встановить «велосипедні аптечки»

В кінці березня Nextbike запустив новий сезон муніципального велопрокату. Послуга в місті користується популярністю, тому незабаром на веломанів очікують кілька новинок.

Представник Nextbike у Вінниці Олександр Царевський розповів в ефірі «UA:Вінниця», що в обласному центрі встановлять веломапи і так звані «велоаптечки».

«Вінниця досить суттєво просунулася у розвитку велосипедної інфраструктури. Єдине, чого не вистачає, то це цілісності самої інфраструктури та інформаційного донесення, де є ця інфраструктура. Іноді буває, що велодоріжка закінчується несподівано і ти просто не знаєш, куди діватися.

Минулого року почали намагатися робити цілісність інфраструктури, робити якісь зв’язки, встановлювати велосипедні світлофори. Багато в чому тут допоміг Nextbike, бо вінничани почали активніше користуватися велосипедами, пішов запит на інфраструктуру.

З інформаційною складовою буде простіше. В рамках того ж самого Швейцарського проекту, сподіваюся, до середини травня, будуть встановлені нові інформаційні мапи. Їх має бути 12 штук. На них буде зображена велосипедна інфраструктура взагалі та місце, де зараз знаходиться людина.

Будуть також встановлені так звані велосипедні аптечки. Це спеціальна станція, на яку можна буде підвісити велосипед і самому провести якісь маніпуляції, щоб його полагодити. Там буде мінімальний набір інструментів: шестигранники, ключі, насос», - розповів Олександр.

Нагадаємо, що новий сезон велопрокату розпочали із зміненими тарифами.

Раніше ми писали, що у Вінниці політичні партії незаконно клеять агітацію на велосипеди Nextbike.

Вiнниця.info

title