29 лип. 2021 17:00

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

41

0

У Вінниці незабаром відкриється новий дитячий садочок на Тяжилові

У Вінниці незабаром відкриється новий дитячий садочок на Тяжилові

Загалом на обладнання садочка виділили понад 5 млн грн з бюджету територіальної громади.


У Вінниці незабаром відкриється новий дитячий садочок на Тяжилові

У вінницькому дитячому садочку №33, що розташований на розі вулиць Ватутіна та Миколи Битинського тривають останні приготування до прийому маленьких відвідувачів. Загалом на обладнання садочка виділили понад 5 млн грн з бюджету територіальної громади.

Про це повідомляється на сторінці Вінницької міської ради.

Дитячий садочок №33 розрахований на шість груп, а саме: дві - для дітей раннього віку та чотири - для дітей дошкільного віку. Садочок збудували за кошти інвестора поблизу одного із житлових комплексів. А оснащують - за рахунок бюджету територіальної громади: це технологічне обладнання, меблі, інвентар, облаштування ігрових майданчиків.

Нині у закладі монтують обладнання, розставляють меблі у кімнатах та завершують благоустрій прилеглої території.

Для цікавих занять з фізичної культури у спортивній залі передбачений скеледром та гамаки для флай-йоги. В актовій залі уже встановили інтерактивну дошку, цифрове піаніно, планують ще облаштувати авансцену для дитячих вистав.

«Садочок «Дивосвіт». Оснащуємо нове приміщення. З кожним днем – тут стає все більш затишно. Готуємось зустріти перших маленьких вихованців вже до початку нового навчального року. Для дітей має бути усе найкраще», - написав на своїй сторінці фейсбук міський голова Сергій Моргунов.

Зазначимо, що також будується двоповерховий новий дитячий садочок по Немирівському шосе, 94-К. Будівлю зводить інвестор. Заклад дошкільної освіти розрахований на 6 груп, його зможуть відвідувати близько 110 маленьких вінничан.


Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото та відео ВМР

title