21 квіт. 2019 10:03

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Політика
0

124

0

У Вінниці одна виборча дільниця розпочала роботу із запізненням

У Вінниці одна виборча дільниця розпочала роботу із запізненням

Розпочали другий тур виборів


У Вінниці одна виборча дільниця розпочала роботу із запізненням

21 квітня усі виборчі дільниці Вінниччини та прилегла до них територія перед початком голосування обстежені вибухотехніками на предмет виявлення вибухових та небезпечних предметів . На території області працює 8 окружних та 1650 дільничних виборчих комісій.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП Вінниччини.

Усі дільничні виборчі комісії на Вінниччині відкрилися в день голосування вчасно, за винятком однієї ДВК у м. Вінниці, яка розпочала роботу з невеликим запізненням. За фактом несвоєчасного відкриття дільниці матеріали зареєстровані в журналі єдиного обліку. Поліцейськими проводиться перевірка.

Близько 2 тисяч поліцейських, понад сто курсантів та понад 1 600 рятувальників несуть службу з охорони правопорядку та безпеки на виборчих дільницях.
Головне завдання правоохоронців – забезпечення публічного порядку на дільницях, збереження виборчої документації, недопущення фальсифікацій під час виборів.

В обласному главку поліції цілодобово функціонує ситуаційний центр, який фіксує, аналізує стан правопорядку на виборчих дільницях та в цілому в області.
Забезпечено роботу достатньої кількості слідчо-оперативних служб поліції для оперативного реагування на усі повідомлення про правопорушення.

Вінниця.info