5 листоп. 2020 15:02

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

539

0

У Вінниці офіційно закривають мотосезон для всіх байкерів України. Фото

У Вінниці офіційно закривають мотосезон для всіх байкерів України. Фото

Окрім місцевих байкерів до нас з’їдуться також мотоциклісти з інших областей України


У Вінниці офіційно закривають мотосезон для всіх байкерів України. Фото

7 листопада о 12 годині під стінами Водонапірної вежі у Вінниці, що по вул. М. Оводова, відбудеться офіційне закриття місцевого мотосезону 2020 року. Окрім місцевих байкерів до нас з’їдуться також мотоциклісти з інших областей України. І це буде вважатися закриттям їх сезону по всій державі. Адже саме у центрі Поділля сезонну «перерву» їзди на двоколесих, тут відзначать найпізніше. Порівняно з іншими регіонами.

Про це Вінниця.info розповів один з організаторів акції Руслан Монруа з позивним «Мясоєд».

«Офіційне закриття ми б провели і раніше. Але тривали місцеві вибори. Крім того, для зібрання байкерів, багато у чому залежить від погоди. На ці вихідні має бути сприятлива погода. На що ми дуже сподіваємося», - зауважує Руслан.

У Вінниці офіційно закривають мотосезон для всіх байкерів України. Фото

До Вінниці планують завітати байкери більш чим з десятка областей України.

«Серед них: Київ, Одеса, Дніпро, Івано-Франківськ. Наші найближчі сусіди Житомир та Хмельницький. Так як було, коли ми приймали «Мотопробіг Єдності 2020». Ми влаштуємо для городян виставку наших мотоциклів. Також можна буде зробити на байках селфі. Все буде проходити із дотриманням карантинних умов», - продовжує Руслан.

Біля Вежі мотоциклісти побудуть близько години.

«А після цього колоною поїдемо у Турбів. На тамтешній базі відпочинку проведемо збори нашої громадської організації «Спілки Мотоциклістів України». Обговоримо, як пройшов цей мотосезон та плани на майбутнє», - пояснює Руслан.

У Вінниці офіційно закривають мотосезон для всіх байкерів України. Фото  - фото 2

Зазвичай, мотосезон розпочинається навесні, коли теплішає. Закінчується восени, коли розпочинається сезон дощів та наближаються холодний період.

«Та чесно кажучи, для мене він ще не завершився від минулої весни. Взимку була комфортна погода. Якою буде ця зима, дізнаємося тоді, коли вона і почнеться», - посміхається Руслан Монруа.

У Вінниці офіційно закривають мотосезон для всіх байкерів України. Фото  - фото 3

Новини в зручному форматі в нашому телеграм каналі - https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото Руслана Монруа.