15 трав. 2020 15:20

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

98

0

У Вінниці оголосили конкурс на найбільш «європейський» навчальний заклад

У Вінниці оголосили конкурс на найбільш «європейський» навчальний заклад

Він проходить окремо серед університетів, коледжів та професійно-технічних училищ


У Вінниці оголосили конкурс на найбільш «європейський» навчальний заклад

У відділі молодіжної політики міської ради спільно з Вінницькою молодіжною радою оголосили онлайн-конкурс «Навчальний заклад європейського рівня 2020», який підготували до Дня Європи. Він проходить окремо серед університетів, коледжів та професійно-технічних училищ. На фейсбук-сторінці ради створили голосування, де можна віддати голос за навчальний заклад, який більше до вподоби. Відзнаки закладам передадуть вже після карантину.

Про це повідомляють на сайті Вінницької міської ради.

«Перемогу здобудуть ті заклади, в яких підтримуються європейські цінності для навчання та умови для змістовного дозвілля молоді. Заклади, які наберуть найбільше балів і посядуть перші три місця, отримають відзнаки «Навчальний заклад Європейського рівня 2020». Відзнаки будуть передані вже після карантину», – повідомила начальниця відділу молодіжної політики міської ради Юлія Мончак.

Щоб взяти участь у конкурсі, потрібно перейди на сторінку Вінницької молодіжної ради та проголосувати за навчальний заклад. Результати будуть відомі 27 травня.

Організатори запрошують студентів підтримати навчальні заклади свого міста.

Варто зазначити, що через скасування Дня Європи у Вінниці багато присвячених йому заходів перенесли в онлайн-формат.

Наприклад, розпочали онлайн-марафон «EuroArt», де щодня з 10 по 16 травня будуть пропонувати новий маршрут по мистецькій мапі Європи. Вінничани зможуть побачити різні пам’ятники книгам, читачам та літературним героям, які є в різних куточках Європи.

Також вінницьких школярів запрошують взяти участь в челенджі #РейсВінницяЄвропа.

Вінниця.info