7 квіт. 2020 19:26

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

97

0

У Вінниці оштрафували власника кав’ярні, яка працювала під час карантину

У Вінниці оштрафували власника кав’ярні, яка працювала під час карантину

Вінниці оштрафували власника кав’ярні, яка працювала під час карантину


У Вінниці оштрафували власника кав’ярні, яка працювала під час карантину

У Вінниці оштрафували власника кав’ярні, яка працювала під час карантину. На місці події працювали також журналісти телеканалу ZIK, які знімали сюжет про українські міста під час карантину. За словами журналістів, власник кав’ярні перешкоджав їхній діяльності.

Про це йдеться на сайті телеканалу ZIK

«Ми з моєю колегою підійшли до цього приміщення. Правоохоронці уже з’ясовували цю ситуацію. Людина порушує постанову Каміну 211, він не має права продавати каву на розлив. Продавець, який відпускав каву, сказав, що ми порушуємо постанову, бо не зберігаємо дистанції. Ми його послухали, відійшли на безпечну відстань, залишили мікрофон на полиці. Згодом приїхав власник закладу. Він поводився агресивно, звинувачував правоохоронців. Він жбурнув наш мікрофон, перешкоджав журналістській діяльності і схопив Валерію за руку», – розповіла журналістка Алла Жизневська.

Під час того, коли власник кав’ярні пред’являв документи поліцейським, журналістка телеканалу протягнула руку з мікрофоном, а чоловік відштовхнув руку зі словами «Заберіть мікрофон». Після чого журналістка почала казати, що власник кав'ярні почав перешкоджати її роботі.

Чоловік на відео схожий на депутата Вінницької облради. Поліцейські виписали йому штраф за адмінпорушення.

«Сам чоловік покинув місце події, однак правоохоронці його наздогнали і зараз чоловік перебуває у відділку поліції», – йдеться на сайті телеканалу.

З власних джерел відомо, що дана кав’ярня під час карантину безкоштовно пригощала поліцейських гарячими напоями.


Вінниця.info

title