31 січ. 2020 17:21

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

94

0

У Вінниці п’яний водій двічі за день «попався» патрульним

У Вінниці п’яний водій двічі за день «попався» патрульним

За що і отримав відповідні адміністративні протоколи


У Вінниці п’яний водій двічі за день «попався» патрульним

30 січня близько 15-ої години інспектори патрульної поліції, приїхавши на виклик, помітили ознаки алкогольного сп’яніння у водія Opel Omega, який припаркувався з порушенням. Під час перевірки підозра правоохоронців підтвердилась – в чоловіка було 0,88 проміле в крові. Згодом виявилося, що о 3-ій ночі його вже затримували патрульні і теж виписали протокол за водіння в п’яному вигляді.

Про це повідомляють на сторінці патрульних у «Фейсбук».

Інспектори патрульної поліції отримали виклик про порушення правил дорожнього руху на вулиці Стеценка. Коли вони прибули на місце події, то виявили автомобіль Opel Omega, який був припаркований посеред дороги та ближче 10 м від виїзду з прилеглої території. Водія на місці не було.

Невдовзі він повернувся і перепаркував свій автомобіль вже без порушень. Інспектори в цей час помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Пройти перевірку на місці водій відмовився.

Після цього Інспектори доставили його до наркодиспансеру, де перевірку на алкотестері провів лікар. Результат виявився позитивним – в чоловіка виявили 0,88 проміле, що більш ніж в 4 рази перевищує допустиму норму.

Під час складання на водія адмінматеріалів за нетверезе кермування патрульні встановили, що цього ж дня, близько 3-ї години ночі, інший екіпаж уже складав на нього такий протокол.

В результаті, протягом 12-ти годин патрульні поліцейські склали на порушника два протоколи за ст. 130 (Керування автомобілем у стані сп’яніння) КУпАП. Крім того, він отримав ще й постанову за ч. 1 ст. 122 (порушення правил зупинки, стоянки) КУпАП.

У Вінниці п’яний водій двічі за день «попався» патрульним

У Вінниці п’яний водій двічі за день «попався» патрульним - фото 2

Вінниця.info, фото зі сторінки патрульних