24 листоп. 2021 10:17

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

69

0

У Вінниці п’яний водій хотів дати хабар поліцейським

У Вінниці п’яний водій хотів дати хабар поліцейським

Водій іномарки намагався відкупитись за 10 000 гривень


У Вінниці п’яний водій хотів дати хабар поліцейським

Вночі, 23 листопада патрульні зупинили водія Opel Vectra за порушення Правил дорожнього руху. Під час спілкування поліцейські помітили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. Аби інспектори поліції не складали на нього адмінматеріали правопорушник запропонував їм 10 000 гривень.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

Підозри поліцейських, що водій перебував за кермом в стані сп’яніння, підтвердив Drager. Прилад показав, що вміст алкоголю в організмі чоловіка в 9 разів більше норми — 1,89 проміле.

У Вінниці п’яний водій хотів дати хабар поліцейським

Під час складання протоколу 40-річний правопорушник намагався відкупитися від поліцейських аби уникнути відповідальності. Поліцейські попередили чоловіка про кримінальну відповідальність за давання хабаря, але це його не зупинило. Порушник продовжував пропонувати гроші. Для документування цього злочину патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

У Вінниці п’яний водій хотів дати хабар поліцейським - фото 2

За пропозицію, обіцянку або надання неправомірної вигоди службовій особі, відповідно до ч. 1 ст. 369 КК України, слідством розпочато кримінальне провадження. За таке правопорушення чоловікові загрожує до 4 років позбавлення волі. Крім цього, на водія поліцейські склали 2 адмінматеріали за ст. 130 (керування у стані сп'яніння) та за ч. 6 ст. 121 (порушення водієм правил керування транспортним засобом) КУпАП.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info