5 листоп. 2021 15:03

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

53

0

У Вінниці п’яний водій хотів «домовитись» з поліцейськими, аби ті не штрафували його

У Вінниці п’яний водій хотів «домовитись» з поліцейськими, аби ті не штрафували його

У Вінниці відкрили справу щодо чоловіка, який пропонував поліцейським хабар


У Вінниці п’яний водій хотів «домовитись» з поліцейськими, аби ті не штрафували його

У Вінниці відкрили справу щодо чоловіка, який пропонував поліцейським хабар, аби ті його не штрафували за водіння автомобілем у стані сп’яніння.

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

4 листопада увагу працівників поліції привернув легковик Opel, що рухався центром міста в темну пору доби без увімкненого світла фар та проїхав перехрестя на червоний сигнал світлофора.

Спілкуючись з 33-річним водієм, інспектори помітили у чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння. Водій не заперечував, що вживав алкоголь, але пройти перевірку на алкотестері відмовився. Під час складання патрульними протоколу чоловік кілька разів пропонував інспекторам грошову винагороду, аби поліцейські перестали документувати правопорушення. Попередження про кримінальну відповідальність водія не зупиняли. Для документування злочину інспектори викликали слідчо-оперативну групу поліції

На водія автомобіля Opel інспектори склали протокол за ст. 130 (Керування автомобілем у стані сп'яніння) та винесли постанову за ч. 2 ст. 122 (Порушення кількох ПДР) КУпАП.

Слідство розпочало кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). За таке правопорушення передбачено до 4 років позбавлення волі.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото поліції Вінниччини