26 трав. 2020 16:26

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

51

0

У Вінниці п’яний водій вчинив ДТП, а потім порвав протоколи, які на нього склали патрульні

У Вінниці п’яний водій вчинив ДТП, а потім порвав протоколи, які на нього склали патрульні

Його затримали та доставили до відділку поліції


У Вінниці п’яний водій вчинив ДТП, а потім порвав протоколи, які на нього склали патрульні

Ввечері 26 травня у Вінниці по вулиці Трамвайній сталася аварія зі з’їздом. На місці події водія, який вчинив ДТП, не було. Згодом його виявили на вулиці Шевченка. В чоловіка були ознаки алкогольного сп’яніння, але він відмовився від проходження огляду в лікаря нарколога. Натомість, під час складання адмінматеріалів, він порвав складені протоколи. Його затримали та доставили до відділку поліції.

Про це пише прес-служба патрульної поліцїі.

«Близько 23-ї години, патрульним надійшло повідомлення про ДТП зі з'їздом на вулиці Трамвайній. Прибувши на місце виклику, інспектори виявили пошкоджений автомобіль Opel Astra, який був припаркований. Іншого учасника, що вчинив ДТП, на місці події не було.

Завдяки свідкам інспектори встановили дані зниклого учасника автопригоди. Передавши орієнтування іншим екіпажам, патрульні виявили порушника на вулиці Шевченка.

При спілкуванні з водієм інспектори виявили в нього ознаки алкогольного сп'яніння. Порушник відмовився від проходження огляду в присутності лікаря-нарколога», – повідомляють у патрульній поліцїі.

Під час складання адміністративних матеріалів, водій почав агресивно себе поводити та порвав складені на нього протоколи. Порушника затримали та доставили до відділку поліції.

Патрульні склали на чоловіка протоколи за ст. 130 (керування напідпитку) КУпАП, за ст. 124 (вчинення ДТП) КУпАП, за ст. 122-4 (залишення місця ДТП) КУпАП, за ст. 185 (злісна непокора) КУпАП та протокол затримання.

Вінниця.info, фото патрульної поліції