4 берез. 2020 15:52

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

72

0

У Вінниці п’ятеро людей отруїлися їжею з супермаркету «ЕКО»

У Вінниці п’ятеро людей отруїлися їжею з супермаркету «ЕКО»

5 вінничан потрапили до інфекційного відділення з діагнозом «гострий гастроентероколіт»


У Вінниці п’ятеро людей отруїлися їжею з супермаркету «ЕКО»

1 березня п’ятеро вінничан потрапили до інфекційного відділення міської клінічної лікарні №1 з діагнозом «гострий гастроентероколіт». Усі вони перед цим відвідували супермаркет «ЕКО», що на проспекті Коцюбинського, 70.

Про це йдеться на сайті Держпродспоживслужби у Вінницькій області.

Стан госпіталізованих середнього ступеню важкості, вони отримують відповідне лікування. Усі хворі обстежені на кишкову групу інфекцій, матеріал для лабораторного дослідження наразі в роботі.

«Спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області 03 березня 2020 року проведено позапланове інспектування потужностей супермаркету ТОВ «ЕКО» в ході якого лабораторно обстежено 7 працівників супермаркету на носійство кишкових інфекцій та наявність патогенного стафілококу, відібрано для лабораторних досліджень 8 проб готових страв, 5 проб харчової сировини, 1 пробу води питної централізованого водопостачання та 17 змивів з об’єктів внутрішнього середовища закладу. Матеріал в роботі.

За результатами позапланового інспектування потужностей, директора закладу буде притягнуто до адміністративної відповідальності, діяльність закладу тимчасово призупинена до усунення виявлених недоліків», – йдеться на сайті Держпродспоживслужби.

Проведення протиепідемічних заходів триває.

Вiнниця.info