24 черв. 2020 13:24

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

92

0

У Вінниці патрульні допомогли 90-річній бабусі, яка забула, де живе

У Вінниці патрульні допомогли 90-річній бабусі, яка забула, де живе

Заблукалу пенсіонерку рано-вранці на вулиці помітив таксист, який і зателефонував до поліції


У Вінниці патрульні допомогли 90-річній бабусі, яка забула, де живе

24-го червня близько 5-ї години до поліції зателефонував один з таксистів, який працює на вулицях Вінниці. Чоловік повідомив, що на вулиці Пирогова він помітив літню жінку, яка самотньо блукала, через що і вирішив звернутися до правоохоронців. Виявилося, що 90-річна пенсіонерка забула, де живе.

Про це повідомляють в пресслужбі патрульної поліції Вінницької області.

«По прибуттю на місце події патрульні виявили пенсіонерку, яка не пам’ятала, де проживає. На щастя, жінка знала прізвище та ім'я свого сина. Завдяки цьому інспектори по базі даних встановили місце його проживання та направились туди.

Чоловік повідомив, що мати мешкає на 2-му провулку Комарова. 90-річну жінку патрульні поліцейські доставили додому та передали її дочці», – йдеться в повідомленні патрульних.

Це вже не перший випадок, коли працівники служби таксі у Вінниці допомагають заблукалим літнім людям. Подібна ситуація сталася наприкінці травня, коли місцевий таксист помітив літню жінку, яка забула, де мешкає. Чоловік посадив пенсіонерку до свого автомобіля, щоб вона не замерзла, і викликав патрульних.

Нагадаємо, напередодні, 23-го червня, у Вінниці знайшли пенсіонерку, яка ще 16-го червня зникла в Тиврівському районі.

Вінниця.info, фото – патрульних