10 груд. 2019 11:17

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

55

0

У Вінниці патрульні затримали водія, який майже кілометр протягнув на своєму авто чоловіка. Відео

У Вінниці патрульні затримали водія, який майже кілометр протягнув на своєму авто чоловіка. Відео

7 грудня у Вінниці патрульну поліцейські затримали водія, який на своєму авто майже кілометр тягнув чоловіка.


У Вінниці патрульні затримали водія, який майже кілометр протягнув на своєму авто чоловіка. Відео

7 грудня у Вінниці патрульну поліцейські затримали водія, який на своєму авто майже кілометр тягнув чоловіка. 29-річного водія автомобіля Rover затримали, оскільки він намагався втекти з місця ДТП та затиснув склом бічних дверей руки іншого учасника події, котрий намагався його зупинити.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Вінницької області.

Екіпаж патрульних рухався по вулиці Київській. На перехресті з вулицею Гонти поліцейські помітили пошкоджений автомобіль Daewoo Lanos. Подія трапилась 7-го грудня близько 16-ї години.

Під'їхавши ближче, водії та перехожі почали вказувати інспекторам у напрямку вулиці Станіславського. Патрульні зрозуміли, що інший учасник пригоди, ймовірно, рухається в тому напрямку.

Через кількасот метрів від місця події поліцейські помітили автомобіль Rover. Наздоганяючи транспортний засіб, патрульні побачили, що на водійських дверцятах повисла людина – руки чоловіка затиснуло боковим склом. Інспектори зупинили транспортний засіб шляхом блокування. Передня частина автомобіля мала пошкодження.

З'ясувалось, що це автівка іншого учасника дорожньо-транспортної пригоди, а чоловік на дверцятах - 21-річний водій пошкодженого Daewoo Lanos. Патрульні затримали 29-річного керманича автомобіля Rover, оскільки він намагався втекти з місця ДТП та затиснув склом бічних дверей руки іншого учасника події, котрий намагався його зупинити.

В салоні Daewoo Lanos на момент ДТП знаходився пасажир, який разом із водієм звернувся по допомогу лікарів. На місце події прибула слідчо-оперативна група для встановлення усіх обставин справи.


Вінниця.info, відео патрульної поліції