26 черв. 2020 09:42

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

68

0

У Вінниці патрульні знайшли згорток з наркотиками в чоловіка, якого хотіли залучити в якості понятого

У Вінниці патрульні знайшли згорток з наркотиками в чоловіка, якого хотіли залучити в якості понятого

Правопорушення стосувалося правил дорожнього руху, а у водія-порушника виявили в організмі наркотики двох видів


У Вінниці патрульні знайшли згорток з наркотиками в чоловіка, якого хотіли залучити в якості понятого

24-го червня у Вінниці близько 14:30 патрульні зупинили автівку Renault Laguna. Під час перевірки документів виявилося, що марка автомобіля не співпадає з базою даних по номеру, а також – зі свідоцтвом про реєстрацію. До того ж – в організмі водія виявили під час медобстеження два види наркотиків. Коли поліцейські звернулися до одного з перехожих, аби залучити його в якості понятого, той почав дивно поводитись. Під час поверхневої перевірки в нього виявили згорток з наркотичними речовинами.

Про це повідомляють в пресслужбі патрульної поліції Вінницької області.

Як йдеться в повідомленні, за порушення правил дорожнього руху на вулиці Чорновола патрульні зупинили автомобіль Renault Laguna. Під час перевірки документів на транспортний засіб інспектори встановили, що, згідно з базою даних, по номерному знаку автомобіль рахується, як Opel Omega, а згідно серії та номеру свідоцтва про реєстрацію – як Renault Kangoo.

Крім того, у водія поліцейські помітили ознаки наркотичного сп’яніння, тому доставили його для перевірки до медичного закладу. Результат обстеження показав, що в організмі кермувальника виявлено 2 види наркотиків: амфетамін та канабіс.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Для слідчих дій необхідно було залучити 2-х понятих, тому охоронці порядку попросили про допомогу перших зустрічних громадян. Один із чоловіків помітно занервував, коли до нього підійшли поліцейські, та почав підозріло поводитись, тому патрульні вирішили провести йому поверхневу перевірку.

В сумці 40-річного вінничанина поліцейські виявили фольговий згорток з порошкоподібною речовиною, ймовірно, наркотичною.

На 36-річного водія автомобіля Renault патрульні склали протокол за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та винесли постанову за ч. 5 ст. 121 (за те, що водій не був пристебнутий ременем безпеки) КУпАП. Всі інші обставини події встановлює слідство.

У Вінниці патрульні знайшли згорток з наркотиками в чоловіка, якого хотіли залучити в якості понятого

У Вінниці патрульні знайшли згорток з наркотиками в чоловіка, якого хотіли залучити в якості понятого - фото 2

У Вінниці патрульні знайшли згорток з наркотиками в чоловіка, якого хотіли залучити в якості понятого - фото 3

У Вінниці патрульні знайшли згорток з наркотиками в чоловіка, якого хотіли залучити в якості понятого - фото 4

У Вінниці патрульні знайшли згорток з наркотиками в чоловіка, якого хотіли залучити в якості понятого - фото 5

Нагадаємо, у Вінниці патрульні зупинили водія, в організмі якого виявили три види наркотиків. До того ж, в пасажира автівки виявили згорток з «травкою».

Вінниця.info, фото – патрульних