1 лип. 2020 13:49

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

107

0

У Вінниці перші підприємці, які створили робочі місця, отримають компенсації

У Вінниці перші підприємці, які створили робочі місця, отримають компенсації

Компенсація складає 1039 гривень за кожного працівника


У Вінниці перші підприємці, які створили робочі місця, отримають компенсації

У Вінниці перші два підприємці, які створили нові робочі місця та подали відповідну заявку до «Прозорого офісу», отримають з міського бюджету компенсацію. Ці підприємства надають послуги у сфері ІТ та освіти. За кожного працівника вони отримають компенсацію в розмірі 1039 гривень.

Про це 1-го липня на своїй фейсбук-сторінці повідомив міський голова Вінниці Сергій Моргунов.

«Нагадаю, що ми відшкодовуємо з бюджету 1039 грн за кожного працівника – це витрати роботодавця на ЄСВ. Такий механізм фінансової підтримки передбачений нашою антикризовою програмою «Вінничани важливі».

Знаю, що робочих місць у Вінниці створено набагато більше. Але чимало підприємців остерігаються самого порядку отримання компенсації, думаючи, що зіткнуться з бюрократичними перепонами. Ми максимально спростили процедуру оформлення. Заяви приймають у «Прозорому офісі» та в електронному форматі. Звертайтесь – і отримайте підтримку.

Телефон для консультацій: 59-51-22», – зазначає мер в своєму дописі.

Нагадаємо, відповідно до програми «Вінничани важливі» у місті вирішили компенсувати місцевим підприємцям витрати на єдиний соціальний внесок. Також повідомили, який механізм отримання компенсацій.

Вінниця.info, фото – з фейсбук-сторінки Сергія Моргунова