18 квіт. 2020 12:57

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

68

0

У Вінниці під час конфлікту чоловікові прострелили щоку та стегно

У Вінниці під час конфлікту чоловікові прострелили щоку та стегно

Чоловікові, який стрів, загрожує до 7 років в’язниці


У Вінниці під час конфлікту чоловікові прострелили щоку та стегно

Ввечері 17 квітня у Вінниці під час конфлікту між чоловіками, один з них застосував зброю. Правопорушник вистрілив у 29-річного вінничанина. В результаті потерпілий отримав поранення щоки та стегна. Чоловікові, який стрів, загрожує до 7 років в’язниці.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Вінницькій області.

Близько 22:30 години до поліції звернувся вінничанин про те, що на вулиці Залізничний невідомий чоловік стріляв зі зброї по ньому та його товаришу, у результаті чого він отримав поранення щоки та стегна. Після надання медичної потерпілого відпустили лікарі додому.

Як розповів начальник Лівобережного відділення поліції Віталій Ярмолюк, особу правопорушника працівники встановили одразу. Ним виявився 38-річний вінничанин, який проживає неподалік від місця вчинення злочину. У нього поліцейські вилучили предмет, схожий на пістолет-револьвер «Флобер».

Попередньо встановлено, що потерпілий з товаришем, повертаючись додому, знайшли на вулиці колесо та почали його котити. Колесо вдарилось у запаркований автомобіль вінничанина. Після цього водій автомобіля дістав зброю та вистрілив у бік чоловіків. Один з них отримав поранення.

Правопорушник затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство), за що передбачено покарання до 7 років ув’язнення.

Зброя у затриманого вилучена та направлена на експертизу.

Вінниця.info