6 груд. 2021 10:17

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

67

0

У Вінниці під час пожежі врятували чоловіка

У Вінниці під час пожежі врятували чоловіка

Ймовірна причина займання – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення


У Вінниці під час пожежі врятували чоловіка

Ввечері 5 грудня, у Вінниці сталася пожежа в приватному житловому будинку. Вогнем було охоплено одну кімнату на площі 20 кв.м. – у ній же знаходився власник помешкання. Чоловіка вивели на свіже повітря, надали йому домедичну допомогу, а потім передали медикам «швидкої».

Про це повідомили в пресслужбі ДСНС у Вінницькій області.

«О18:53 годині до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у провулку Т.Полубудкіна в м.Вінниці горить приватний житловий будинок. Прибувши на місце події, рятувальники ДПРЧ-2 та ДПРЧ-5 з’ясували, що вогнем охоплено одну із кімнат будинку на площі 20 кв.м. Саме в цій кімнаті знаходився 60-річний власник помешкання.

Рятувальники в складі ланки газодимозахисної служби провели розвідку приміщення та вивели на свіже повітря постраждалого, надавши йому домедичну допомогу. Згодом чоловіка було передано працівникам екстреної медичної допомоги», – йдеться у повідомленні.

О 19:06 пожежу локалізовано, а о 19:14 ліквідовано. Полум’ям знищено домашні речі, а також пошкоджено облицювання стін помешання. До ліквідації даної пожежі від ДСНС залучалося 13 чоловік особового складу та два спецавтомобілі.

Ймовірна причина займання – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info