6 листоп. 2020 11:03

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

117

0

У Вінниці підприємиця взяла на виховання восьмирічного сироту

У Вінниці підприємиця взяла на виховання восьмирічного сироту

Виховуватиме хлопчика підприємиця Вероніка Василівна, яка має доньку-восьмикласницю


У Вінниці підприємиця взяла на виховання восьмирічного сироту

6 листопада у Вінниці створили ще одну прийомну сім’ю, до якої влаштували восьмирічного Артема. Виховуватиме хлопчика підприємиця Вероніка Василівна, яка має доньку-восьмикласницю. З міського бюджету прийомній сім’ї виділять 25 тисяч гривень.

Про це повідомляють на сайті Вінницької міської ради.

Як йдеться в повідомленні, заступниця міського голови Галина Якубович привітала Вероніку Василівну та підкреслила, що усі відповідні служби завжди готові допомогти та підтримати сім’ю, яке виховує прийомну дитину.

«У нас сьогодні приємна подія: ще одну дитину влаштовано у родину. Ми хотіли б вам подякувати від імені міського голови Сергія Моргунова, що ви прийняли досить непросте рішення і пішли на такий важливий крок. Я впевнена, що ви подаруєте цій дитині щастя, свою любов і тепло. Хочу вам побажати благополуччя, добра і, найважливіше, здоров’я всій родині. Приємним сюрпризом для вас буде те, що з міського бюджету ви отримаєте ще 25 тисяч гривень. Це додаткові кошти до тих виплат, які дає держава», – зазначила Галина Якубович.

Як зазначають в міській раді, Вероніка Василівна – приватний підприємець, любить активний відпочинок та займається волонтерством. Рішення взяти до своєї родини на виховання та спільне проживання восьмирічного Артема приймали разом із донькою Аліною. Хлопчик – сирота. У 2014 році у нього померла мама, а за деякий час – батько. Артем виховувався у Вінницькому навчально-реабілітаційному центрі «Гніздечко». Сьогодні він поїде до своєї нової родини.

У Вінниці підприємиця взяла на виховання восьмирічного сироту

Нагадаємо, наприкінці липня вінничанка взяла на виховання двох сестричок.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі - https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото – з сайту міськради