5 листоп. 2019 12:10

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Економіка
0

108

0

У Вінниці підписали договір про співпрацю з КРЕДОБАНК

У Вінниці підписали договір про співпрацю з КРЕДОБАНК

Співпраця стосуватиметься Порядку часткової компенсації відсотків за залученими кредитами суб’єктам малого та середнього підприємництва за рахунок коштів міського бюджету Вінницької міської ОТГ.


У Вінниці підписали договір про співпрацю з КРЕДОБАНК

5 листопада, у Вінницькій міській раді відбулося підписання Генерального договору про співпрацю між виконавчим комітетом міської ради, ГУ ДПС України у Вінницькій області та АТ «КРЕДОБАНК». Співпраця стосуватиметься Порядку часткової компенсації відсотків за залученими кредитами суб’єктам малого та середнього підприємництва за рахунок коштів міського бюджету Вінницької міської ОТГ.

Про це йдеться на сайті Вінницької міської ради.

Порядок часткової компенсації відсотків за залученими кредитами суб’єктам малого та середнього підприємництва за рахунок коштів бюджету ВМОТГ було розроблено в рамках виконання заходу «Фінансова підтримка МСП» Програми посилення конкурентоспроможності малого та середнього підприємництва ВМОТГ на 2017-2020 роки.

У Вінниці підписали договір про співпрацю з КРЕДОБАНК

Департамент економіки і інвестицій провів роботу з представництвами дев’ятьох банків та наразі погоджено проект генерального договору з АТ «КРЕДОБАНК» та ГУ ДПС України у Вінницькій області, окрім того проект договору затверджено рішенням виконавчого комітету.

«Це перший комерційний банк, який підписує договір з органами місцевого самоврядування про співпрацю. Ми надіємося на те, що це піде на користь середньому та малому бізнесу, вінничанам і місту в цілому. В найкоротший час ми вже відпрацюємо певні кроки по роботі в цьому питанні», – сказав заступник міського голови Микола Форманюк.

У Вінниці підписали договір про співпрацю з КРЕДОБАНК - фото 2

Залучення нових банків-партнерів дозволить значно збільшити коло потенційних учасників процедури компенсації та підвищити рівень обізнаності підприємців про такий інструмент здешевлення вартості кредитів на розвиток.

«Я радий бути на цій події, тому що для нашого банку малий та середній бізнес є одним з головних напрямків діяльності. «КРЕДОБАНК» – це головна польська інвестиція в Україну, головний наш офіс у Львові, але філії присутні у всіх регіонах країни. Найближчим часом банк приєднається до державної програми з енергоефективності. Вінниця для нас є одним з цікавих прикладів роботи, ми сподіваємося на тісну співпрацю», - зазначив виконавчий директор АТ «КРЕДОБАНК» Євген Заіграєв.

У Вінниці підписали договір про співпрацю з КРЕДОБАНК - фото 3

Вінниця.info, фото з сайту ВМР