22 жовт. 2020 12:52

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

118

0

У Вінниці підземний смітник на Шевченка закидали гіллям. Відео

У Вінниці підземний смітник на Шевченка закидали гіллям. Відео

На винуватця склали адміністративний протокол


У Вінниці підземний смітник на Шевченка закидали гіллям. Відео

У Вінниці інспектори Муніципальної варти склали протокол на місцевого жителя. Прямо під камерами вуличного спостереження, він скидав гілля біля підземний контейнерний майданчик для роздільного збору відходів. Інцидент стався по вулиці Шевченка.

Повідомляє Муніципальна варта м. Вінниця.

«Вражаюче використання контейнерного майданчику по вул. Шевченка. Громадянин обрізав гілля і ось таким чином вирішив його позбутися. За такі дії на цього чоловіка інспектори Муніципальної варти склали протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП», - йдеться у повідомлені.


="https:>

Нещодавно, за такою статтею, оштрафували іншого громадянина у Вінниці.

«Представниця одного з квартальних комітетів помітила, що протягом декількох днів невідомий громадянин вивозить відходи в ліс зі сторони кладовища «Підлісне», яке знаходиться по вул. О. Береста й звернулася з цією інформацією до Муніципальної варти. Інспектори вже далі встановили, що данний громадянин проводить ремонтні роботи на території власної земельної ділянки, а відходи від цієї діяльності "прилаштовує" поряд кладовища. Безпосередньо на місці інспекторами було виявлено відходи рослинного походження, а під ними побутові речі, матраци, пальта і т.д...», - зауважили в Муніципальній варті Вінниці.

У Вінниці підземний смітник на Шевченка закидали гіллям. Відео

Стаття 152. Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів. Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів - тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info