26 черв. 2020 12:43

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

107

0

У Вінниці планують утеплити будівлю школи №13

У Вінниці планують утеплити будівлю школи №13

Почнуть із реконструкції даху


У Вінниці планують утеплити будівлю школи №13

У Вінниці планують розпочати реконструкцію покрівлі, а також утеплення школи №13. Почнуть із даху. Також з бюджету міста виділять понад 1 мільйон гривень на завершення реконструкції елінгу з надбудовою МДЮСШ №2, де буде не лише приміщення для зберігання човнів, а й спортивна зала для тренувань.

Таке рішення 26 червня ухвалили на сесії міської ради, – пише прес-служба Вінницької міської ради.

Завдяки економії коштів по проекту з утеплення закладів освіти, у місті зможуть розпочати термомодернізацію будівлі школи №13. В цьому році планують приступити до робіт із реконструкції даху. Будівля закладу 1940-го року, і питання заміни покрівлі – зараз першочергове для цієї школи.

«У цьому році будемо робити в цьому закладі дах. Тому у 2020 році у нас буде вже не 10 закладів, а 11 по програмі термомодернізації: чотири школи і сім дитячих садочків», – зазначив міський голова Сергій Моргунов.

Також виділено з бюджету громади понад 1 мільйон гривень на завершення реконструкції елінгу з надбудовою МДЮСШ №2, де буде не лише приміщення для зберігання човнів, а й спортивна зала для тренувань. Це передбачено рішенням про внесення змін та доповнень до Програми економічного і соціального розвитку Вінницької міської ОТГ на 2020 рік.

У Вінниці планують утеплити будівлю школи №13

«Також в сьогоднішньому рішенні йдеться про будівництво нового дитячого садочку у мікрорайоні Академічному на 12 груп. По програмі місцевих доріг ми отримали субвенцію з обласного бюджету в розмірі 18 мільйонів на будівництво дороги по вулиці Гонти, щоб з’єднати з вулицею Енергетичною. Завдяки цьому ми суттєво зможемо розвантажити вулицю Київську, особливо в частині вулиць Зулінського і Гонти до вул. Батозької. Я думаю, що це важливий проект для зменшення навантаження транспорту, особливо вантажного саме в цьому мікрорайоні», – зауважив міський голова.

У Вінниці планують утеплити будівлю школи №13 - фото 2

Нагадаємо, у Вінницькій міськраді виділили кошти на муніципальні виплати, допомогу підприємцям та медикам.

Також 26 червня депутати міської ради ухвалили рішення про створення з 1-го липня відділу, який займатиметься попередженням, ліквідацією та мінімізацією корупційних проявів.

Дивіться також фоторепортаж, як проходила сесія Вінницької міської ради.

Вінниця.info