21 січ. 2022 10:06

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

122

0

У Вінниці по Батозькій вже змонтували та протестували 35 світильників на електроопорах

У Вінниці по Батозькій вже змонтували та протестували 35 світильників на електроопорах

Роботи з встановлення опор вже виконані на 76%


У Вінниці по Батозькій вже змонтували та протестували 35 світильників на електроопорах

По вулиці Батозька, де у Вінниці триває масштабна реконструкція дороги, вже монтують електроопори, контактну мережу та займаються зовнішнім освітленням.

Про це повідомляє Департамент комунального господарства та благоустрою ВМР.

«Роботи з встановлення опор вже виконані на 76%. Встановили 57 із 75 опор. Наступного тижня плануємо завершити монтаж опор в рамках існуючого проєкту. Також змонтували 35 світильників, їх вже під'єднати до мережі й протестували», - пояснює директор департаменту комунального господарства та благоустрою ВМР Юрій Семенюк.

Також він повідомив, що вже сформоване «корито» під майбутні трамвайні колії. Їх мають прокладати за технологією «оксамитового шляху».

«Сьогодні вже на 75% виконані земляні роботи по влаштуванню корита, постелено геотекстиль та георешітки, влаштовано також підстильний піщаний та щебеневий шар під проїжджу частину та трамвайні колії. За цією ж технологією прокладали колії на площі Гагаріна, на Замостянській і ще на Соборній. За рахунок цього під час руху трамваїв відбувається певна амортизація, зменшується вібрація, а відтак - знижується вплив на будинки, які знаходяться близько до колій, та гучність проїзду», - додає Юрій Семенюк.

Нагадаємо, нещодавно у Вінниці на в’їзді до площі Ліверпуль, встановили обмежувальні стовпчики. Зробили це у зв’язку з тим, що за останній тиждень на площі кілька разів влаштовували дрифт.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info