3 лют. 2023 10:55

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Суспільство
0

239

0

У Вінниці почали проводити безкоштовні курси з графічного дизайну

У Вінниці почали проводити безкоштовні курси з графічного дизайну

Учасників навчатимуть теорії поєднання кольорів, побудові логотипів, створенню та оформленню бази для Instagram


У Вінниці почали проводити безкоштовні курси з графічного дизайну

У Вінниці почали проводити безоплатні курси з основ графічного дизайну. Учасників навчатимуть теорії поєднання кольорів, побудові логотипів, створенню та оформленню бази для Instagram.

Про це повідомили у Вінницькій міській раді.

Як розповіла начальниця відділу молодіжної політики Вінницької міськради Юлія Мончак, молодь сама ініціювала даний курс.

«Спочатку планувалось набрати одну групу, але виявилась велика кількість охочих, тому прийняли рішення зробити дві групи. Програма курсу триватиме місяць, під час якого учасники заходу зможуть дізнатись: теорії поєднання кольорів і побудові логотипів, структурі візуалу, створенню й оформленню бази для інстаграм-акаунту», – каже Юлія Мончак.

Вчора, 2 лютого, відбулося перше заняття з курсу для 24 учасників. Це як новачки без досвіду, так і початківці. Протягом місяця навчання вони матимуть постійну підтримку куратора, цікаві домашні завдання та розгорнуті фідбеки (відкуки – ред.).

Одна з учасниць курсу Олена Стоцька розповідає, що коли дізналася про набір на курси з основ дизайну, без вагань вирішила взяти участь. Дівчина вважає, що графічний дизайнер – цікава та досить прибуткова професія.

«Мені подобається, що ти не прикований до місця, і можеш працювати віддалено, незалежно від того, в якому куточку країни перебуваєш. Очікую дізнатись багато нового, і сподіваюсь в мене все вийде», – каже вона.

Курси з основ графічного дизайну проводять на базі креативного простору «LEVEL 80».

У Вінниці почали проводити безкоштовні курси з графічного дизайну

У Вінниці почали проводити безкоштовні курси з графічного дизайну  - фото 2

У Вінниці почали проводити безкоштовні курси з графічного дизайну  - фото 3

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото ВМР