16 жовт. 2020 16:29

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

122

0

У Вінниці почали ремонт дороги на Старому місті

У Вінниці почали ремонт дороги на Старому місті

Проект розрахований на два роки


У Вінниці почали ремонт дороги на Старому місті

У Вінниці почали ремонтувати дорогу по вулиці Гальчевського, що в мікрорайоні Старе місто. Зараз робітники асфальтують нижній шар дороги. Далі в планах викопати траншеї під освітлення і робіт по тротуарах. Проект розрахований на два роки.

Про це йдеться на сайті Вінницької міської ради.

У місті тривають роботи з ремонту доріг та тротуарів. Завершується асфальтування дороги по вул. Черняховського. Також в цьому році було побудовано дорогу з тротуарами і велодоріжкою по вулиці Гонти https://cutt.ly/pggqWT1 До речі, ця нова магістраль з'єднала вулиці Київську і Батозьку та зменшила транспортне навантаження на інші вулиці.

Зараз тривають роботи по ремонту дороги по вулиці Гальчевського. Тут вже провели підготовчі роботи та виконали асфальтування нижнього шару дороги. У найближчих планах – копання траншей під освітлення. Паралельно приступлять до облаштування тротуарів.

В наступному році будуть монтувати освітлення, завершувати роботи по асфальтуванню вулиці – укладати верхній шар та робити велодоріжку.

У Вінниці почали ремонт дороги на Старому місті

У Вінниці почали ремонт дороги на Старому місті - фото 2

Нагадаємо, в цьому році побудували дорогу з тротуарами і велодоріжкою по вулиці Гонти. Ця нова магістраль з'єднала вулиці Київську і Батозьку та зменшила транспортне навантаження на інші вулиці. У вересні на вулиці почали встановлювати сучасні LED-ліхтарі.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото ВМР