5 жовт. 2022 15:46

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Суспільство
0

136

0

У Вінниці почали видавати борошно багатодітним родинам

У Вінниці почали видавати борошно багатодітним родинам

Борошно видають тим сім’ям, де троє і більше дітей, які перебувають на обліку і отримують пільгу на житлово–комунальні послуги


У Вінниці почали видавати борошно багатодітним родинам

5 жовтня у Вінниці багатодітним родинам видали по 50 кілограмів борошна з матеріального резерву міста. Борошно видають тим сім’ям, де троє і більше дітей, які перебувають на обліку і отримують пільгу на житлово–комунальні послуги. Загалом планують видати допомогу 974 багатодітним родинам.

Про це повідомили у Вінницькій міській раді.

Наразі у громаді є близько 3 тисяч сімей, у яких троє і більше дітей.

«Така підтримка борошном надається тим багатодітним сім’ям, в яких троє і більше дітей, яка перебуває на обліку і отримує пільгу на житлово-комунальні послуги. Тобто, це та категорія, яка має пільгу відповідно до доходів. На сьогодні ми плануємо охопити 974 такі сім’ї. Всі вони отримають по 50 кілограм борошна», – розповідає директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова.

До тих, хто може отримати 50 кілограмів борошна, телефонують працівники департаменту соцполітики і запрошують за адресою вул. Соборна, 68 отримати гуманітарну допомогу. Її роздають з 10:00 до 16:00 години.

«Борошно придбано за бюджетні кошти – це продовольство з матеріального резерву Вінницької міської територіальної громади. Зараз, в період, коли підвищуються ціни, – це досить суттєва підтримка для багатодітних сімей», – додає Валентина Войткова.

У Вінниці почали видавати борошно багатодітним родинам

У Вінниці почали видавати борошно багатодітним родинам - фото 2

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото ВМР