30 січ. 2023 14:41

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:50
Суспільство
0

187

0

У Вінниці подружжя взяло під опіку 13-річну дівчинку

У Вінниці подружжя взяло під опіку 13-річну дівчинку

Тепер у сім’ї Крищуків виховуватимуть 10 дітей


У Вінниці подружжя взяло під опіку 13-річну дівчинку

У Вінниці, до будинку сімейного типу, який створило подружжя Крищуків, влаштували 13-річну дівчинку. Тепер у сім’ї виховуватимуть 10 дітей.

Про це повідомили у Вінницькій міській раді.

Впродовж двох тижнів 13-річна Олександра спілкувалась з батьками-вихователями Віталієм та Анною Крищуками, а також знайомилась з іншими членами великої сім’ї. Потім батьки підписали договір з виконкомом міськради.

«Родина чудово поладила, тому було прийнято рішення про влаштування Саші до дитячого будинку сімейного типу. За рішенням суду, батьки дівчинки позбавлені батьківських прав. Тому Сашенька тут, у родині Крищуків, знайшла своїх батьків-вихователів.

З 2018 року, коли створювали цей будинок, ми поклали на нього багато сподівань. Він надає радість, тепло і можливість розвитку всім дітям, які сюди потрапляють», – говорить начальниця Служби у справах дітей Вінницької міської ради Людмила Шафранська.

Дівчинка Олександра раніше навчалася в одній із міських шкіл. Тепер її перевели до приватної християнської гімназії, де викладає мама-вихователька Анна.

У дитячому будинку сімейного типу мешкає шестеро хлопців та троє дівчаток, саме тому вирішили влаштувати у родину ще одну дівчинку, розповідає батько-вихователь Віталій Крищук.

У Вінниці подружжя взяло під опіку 13-річну дівчинку

У Вінниці подружжя взяло під опіку 13-річну дівчинку  - фото 2

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info, фото ВМР