22 лип. 2019 12:22

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

81

0

У Вінниці поліцейські в машині водія знайшли понад 60 таблеток «екстазі»

У Вінниці поліцейські в машині водія знайшли понад 60 таблеток «екстазі»

При спілкуванні інспектори помітили в порушника ознаки наркотичного сп’яніння, проте від медичного огляду в лікаря-нарколога він відмовився


У Вінниці поліцейські в машині водія знайшли понад 60 таблеток «екстазі»

21 липня на автодорозі М-12 під час роботи з лазерним пристроєм TruCam, поліцейські зупинили автомобіль. При спілкуванні інспектори помітили в порушника ознаки наркотичного сп’яніння, проте від медичного огляду в лікаря-нарколога він відмовився. Згодом поліцейські знайшли в салоні авто 62 таблетки схожі на наркотики extasy, порошкоподібну речовину рожевого кольору та пакет з рослинною речовиною зеленого кольору.

Про це у «Фейсбук» повідомляє Патрульна поліція Вінницької області.

За порушення ПДР патрульні зупинили автомобіль Skoda Octavia, який рухався зі швидкістю 118 км/год, за що на 28-річного водія винесли постанову за ч. 3 ст. 122 КУпАП.

При спілкуванні інспектори помітили в порушника ознаки наркотичного сп’яніння, проте від медичного огляду в лікаря-нарколога він відмовився. Крім того, чоловік помітно нервував, що змусило охоронців порядку провести поверхневу перевірку автомобіля. В салоні транспортного засобу патрульні виявили 62 таблетки, схожі на наркотики extasy, порошкоподібну речовину рожевого кольору та пакет з рослинною речовиною зеленого кольору.

Крім водія, в автомобілі знаходились ще троє пасажирів. В одного із них – 18-річного хлопця – інспектори при поверхневій перевірці виявили 2 паперових згортки з речовиною зеленого кольору рослинного походження. Водій та пасажири автомобіля Skoda Octavia - мешканці Львівської області.

На місце події одразу викликали слідчо-оперативну групу для встановлення всіх подальших обставин події. На водія за керування транспортним засобом у стані сп’яніння патрульні склали протокол за ст. 130 КУпАП.

У Вінниці поліцейські в машині водія знайшли понад 60 таблеток «екстазі»

У Вінниці поліцейські в машині водія знайшли понад 60 таблеток «екстазі»  - фото 2

Вінниця.info, фото патрульної поліції