3 квіт. 2019 11:46

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

85

0

У Вінниці політичні партії незаконно клеять агітацію на велосипеди Nextbike. Фото

У Вінниці політичні партії незаконно клеять агітацію на велосипеди Nextbike. Фото

У Вінниці політичні партії незаконно клеять агітацію та велосипеди Nextbike. Фото


У Вінниці політичні партії незаконно клеять агітацію на велосипеди Nextbike. Фото

На вихідних компанія Nextbike відкрила сезон велопрокату у Вінниці. Разом з тим, на двоколісних почали розміщувати незаконну рекламу. У березні були наліпки від «Нацдружин» та «Свободи», сьогодні зафіксували наклейку від команди Зеленського.

Представник Nextbike у Вінниці Олександр Царевський розповів Вiнниця.info, що велосипед з агітацією приїхав до «Урожаю» від Національного технічного університету. Незабаром там переглянуть записи відеокамер, щоб встановити, хто це зробив. Чи є такі наліпки на інших станціях, наразі не відомо.

У Вінниці політичні партії незаконно клеять агітацію на велосипеди Nextbike. Фото

У Вінниці політичні партії незаконно клеять агітацію на велосипеди Nextbike. Фото  - фото 2

«Вандалізм продовжують. В тому числі «Зе!» команда, яка виступає, ніби за зміни. Продовжує традицію «Національних дружин», які першими почали клеїти. Потім була масова реклама Кошулинського. Повністю заліпили три станції. Такий клей, що ми й досі віддираємо.

Була також реклама двох Інстаграм-магазинів, але там після першого звернення люди самі приїхали, все віддерли, вибачилися. В цій ситуації бізнес виявився більш порядним, ніж політичні структури. Вони одразу почали відмежовуватися: це не наше, це провокація.

«Нацдружини» так і не вийшли на контакт. «Свобода» казала, що це не вони і їх підставили. Команда Зеленського ще не зв’язувалася», - говорить Олександр.

Він зауважує, що такі дії є підставою муніципального велопрокату, адже сьогодні агітація за будь-якого кандидата заборонена.

«Тут відповідальність може більше лягти на нас як на оператора прокату, бо на нашій власності розміщена політична агітація, яка зараз, до оголошення результатів виборів, заборонена. Це пряма підстава муніципального велопрокату. Компанії Nextbike Україна. Я не розумію, чим «Зе!» команді заважає муніципальний велопрокат і навіщо вони роблять такі речі?», - додає Олександр Царевський.

У Вінниці політичні партії незаконно клеять агітацію на велосипеди Nextbike. Фото  - фото 3

У Вінниці політичні партії незаконно клеять агітацію на велосипеди Nextbike. Фото  - фото 4

Нагадаємо, що компанія Nextbike запровадила новий тариф.

Вiнниця.info, фото - О.Царевського та Р. Ковальського