11 трав. 2020 17:56

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Події
0

206

0

У Вінниці посеред міста хлопець кулаками бив дівчину по обличчю, поки жертва не впала на асфальт

У Вінниці посеред міста хлопець кулаками бив дівчину по обличчю, поки жертва не впала на асфальт

Відео побиття зняли випадкові перехожі


У Вінниці посеред міста хлопець кулаками бив дівчину по обличчю, поки жертва не впала на асфальт

У Вінниці 11 травня посеред дня на вулиці Коцюбинського хлопець побив дівчину. Молода жінка намагалась закривати обличчя від кулаків нападника, але хлопець бив її по голові, поки дівчина не впала на асфальт. Відео зняли випадкові свідки події, активіст Андрій Гайдай виклав його в мережу із закликом до поліції покарати зловмисника.

«Увага! Щойно надіслали відео!

Сьогодні у Вінниці на проспекті Коцюбинського, поблизу «Секонд-Хенду» близько 12:00 невідомий «чоловік» жорстоко побив дівчину на очах у перехожих!!!

Шукаємо свідків, або може хто впізнає цю тварину! Поліція повідомлена! «Його» має знати кожен! P. S. Відеозйомку вела дівчина! Дякую, що зібрала докази для кримінального провадження!», - зазначено в дописі Андрія Гайдая.

У відділі комунікації Нацполіції у Вінницькій області Вінниця.info розповіли, що люди на відео - брат і сестра. Коли поліція приїхала на місце події, одразу викликали «швидку». Дівчина отримала легкі тілесні ушкодження. В результаті заяву до правоохоронців ніхто з учасників конфлікту не писав, тому що хлопець і дівчина помирилися.

ОНОВЛЕНО

За фактом хуліганських дій поліція відкрила кримінальне провадження.

«Вивчивши матеріали справи, слідчі внесли відомості до ЄРДР за ст. 296 ККУ», - повідомила Вінниця.info керівник відділу комунікації ГУ Нацполіції у Вінницькій області Анна Олійник.

Довідка.

Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, -

карається штрафом від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років.


Вінниця.info