28 берез. 2020 11:02

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Місто
0

92

0

У Вінниці пояснили, що перевірятимуть на КПП, при в’їзді до міста та про обмеження

У Вінниці пояснили, що перевірятимуть на КПП, при в’їзді до міста та про обмеження

У Вінниці прийняли рішення про облаштування КПП на в’їздах до Вінницької міської ОТГ


У Вінниці пояснили, що перевірятимуть на КПП, при в’їзді до міста та про обмеження

27 березня під час засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у Вінниці прийняли рішення про облаштування КПП на в’їздах до Вінницької міської ОТГ. На цих об’єктах будуть працювати працівники поліції, Національної гвардії, фахівці медичних установ та, у разі потреби, громадських формувань. Тож, центральні магістральні в’їзди та виїзди відкриті, але там працюють правоохоронці, які контролюють цей процес.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

За рішенням комісії пропуск осіб, які залишають територію Вінницької міської ОТГ або в’їжджають до неї, - відбуватиметься за умови проведення медичного огляду з безконтактною термометрією та направлення на обстеження осіб з підозрою на гострі респіраторні захворювання.

Також у разі потреби проводитиметься дезінфекція транспортних засобів.

На КПП мають бути облаштовані інформаційні знаки про введення особливого режиму проведення протиепідемічних заходів.

В міській раді уточнили, що інформація про облаштування трьох КПП на в’їздах і виїздах з Вінниці та перекриття всі інших доріг не відповідає дійсності. Разом з тим зазначають, що обмежувальні заходи з часом можуть посилити, залежно від того, як буде розгортатись ситуація з захворюваністю.

В мерії наголошують, що заповнення медико-санітарної декларації водіями і пасажирами, які їдуть через КПП НЕ буде.

Як повідомляла Вінниця.info, в місті посилюють обмежувальні заходи у зв’язку із дією карантинного режиму на території країни та його продовженням до 24 квітня.

Зокрема, з 29 березня, громадським транспортом зможуть користуватися лише деякі громадяни. На в’їздах і виїздах з Вінницької ОТГ встановлюють КПП.

Карантин у всіх навчальних закладах продовжено. В обласному центрі посилюють дезінфекцію. Визначено установи, на базі яких, при потребі, можуть розгорнути додаткові інфекційні ліжка.

Вінниця.info