14 серп. 2020 10:28

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Події
0

36

0

У Вінниці правоохоронці розшукали неповнолітнього, який напередодні втік з медичного центру

У Вінниці правоохоронці розшукали неповнолітнього, який напередодні втік з медичного центру

Хлопця знайшли у дворі будинку, де він раніше жив з родиною.


У Вінниці правоохоронці розшукали неповнолітнього, який напередодні втік з медичного центру

13 серпня вінницькі поліцейські розшукали неповнолітнього хлопчика, який напередодні ввечері втік з «Центру матері та дитини», де тимчасово перебував. 13-річного хлопця знайшли у дворі будинку, де він раніше проживав з родиною.

Про це повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Вінницької області.

12 серпня близько 21:00 години до поліції надійшло повідомлення про зникнення неповнолітньої дитини з медичного закладу «Центр матері та дитини».

За словами старшого інспектора з особливих доручень відділу ювенальної превенції обласного главку поліції Ольги Телепенко, хлопчик перебував у закладі тимчасово. 11 серпня його разом з 3-річним братом працівники соціальних служб вилучили з родини, як такої, що опинилась у скрутних життєвих обставинах.

На пошуки неповнолітнього задіяли особовий склад поліцейських ювенальної превенції міста та обласного главку поліції. Також орієнтування з прикметами дитини було надано всім пересувним патрулям поліції міста Вінниці.

Правоохоронці перевіряли магазини, вокзали, громадські місця, опитували друзів та знайомих хлопчика.

Через майже добу активних пошуків поліцейські знайшли неповнолітнього неподалік будинку, де він проживав з родиною. Хлопець прийшов до матері.

З неповнолітнім поліцейські провели профілактичну бесіду та пояснили, які небезпеки могли чекати на нього у місті. Подальшу долю хлопчика вирішуватимуть відповідні соціальні служби, які опікуються дітьми.

Вінниця.info, фото – поліції