26 листоп. 2021 09:39

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

197

0

У Вінниці просять осучаснити будівлю міської ради

У Вінниці просять осучаснити будівлю міської ради

Зареєстрували петицію


У Вінниці просять осучаснити будівлю міської ради

Вінничанин Станіслав Мостович зареєстрував петицію, у якій просить осучаснити будівлю міської ради. Пропонує покрити зовні склом.

«Пропоную осучаснити будівлю вінницької міської ради на майдані Незалежності вулиця Соборна, 59, Вінниця.

Це центр міста, будівля прямий вираз союзу, сірі стіни, страшні вікна. Пропоную покрити повністю будівлю склом», – йдеться у петиції.

Щоб петицію розглянули у міській раді, треба зібрати 350 підписів.

Підтримати петицію можна ТУТ.

Раніше в інтерв’ю міський голова Сергій Моргунов повідомив, що реновація зовнішніх фасадів будівлі Вінницької міської ради може обійтись 25 мільйонів гривень.

«Ми рахували, що це десь 25 млн грн. на реновацію зовнішніх фасадів будівлі Вінницької міської ради. Це замінити скління, зробити фасади, зробити інтерактивну ілюмінацію щоб було сучасно. Тут же стоїть питання: утеплення школи – 18 мільйонів, будівництво стадіону – 19 мільйонів, утеплення будинку по Соловйова – 19 мільйонів. Що вінничани зрозуміють? Ми будемо вкладати кошти в реконструкцію закладів охорони здоров’я, освіти, житлових будинків, чи ми зробимо Вінницьку міську раду?

Я розумію що це все не гарно виглядає. Особливо гості нашого міста не розуміють. Але тут важливо, як вінничани це сприймуть. Якщо вони підтримають цю ідею, будемо розглядати», – повідомив Сергій Моргунов під час інтерв’ю у 2019 році.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info