22 лип. 2021 16:09

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Місто
0

271

0

У Вінниці просять відкрити парковку біля Центрального автовокзалу – петиція

У Вінниці просять відкрити парковку біля Центрального автовокзалу – петиція

За словами автора петиції, парковка закрита уже більше року.


У Вінниці просять відкрити парковку біля Центрального автовокзалу – петиція

21 липня вінничанин Олександр Павлович зареєстрував петицію, в якій просить відкрити парковку перед Центральним автовокзалом. За словами автора петиції, парковка закрита уже більше року. Пропонує також як варіант – зробити її платною, адже зараз в’їзд на територію коштує 10 гривень.

«Прошу вплинути на керівництво Автовокзалу «Центральний» у вирішення питання відкриття парковки, що знаходиться просто перед центральним входом. Закритою вона стоїть вже більше року, привід закриття - міфічне будівництво нового багаторівневого паркінгу(колись можливо)... А фактично для отримання коштів за в’їзд на територію (10грн з авто), але де логіка керівництва не зрозуміло, чому просто не зробити ту ж парковку платною?

Ці дії вважаю незаконними та безвідповідальними, функціонування такого об'єкту інфраструктури міста як Автовокзал неможливе без парковки!! Тим більше що вона вже є і нормально працювала до минулого року.

Через постійну відсутність законного місця для паркування, вся прилегла територія підпадає під дію знаку «Зупинка і парковка заборонені», і нестачу місць для паркування в цілому, створюються аварійні ситуації на дорозі що в свою чергу, рано чи пізно, приведе до ДТП з травмуванням людей.

Жителі і гості міста, що прибувають на вокзал не можуть нормально викликати таксі чи бо незрозуміло де його чекати, а зустрічаючи на авто не мають можливості припаркуватися. Ця ситуація змушує водіїв порушувати ПДР і зупинятися вздовж вокзалу, фактично блокуючи одну смугу руху, створюючи затор і обмежуючи видимість.

Для запобігання паркуванню «на цілий день» парковку можна і потрібно зробити платною від 2-ї години перебування», – йдеться у петиції.

Наразі петицію підписали 10 вінничан. Щоб її розглянули у міській раді, треба зібрати 350 підписів.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info