15 груд. 2020 14:33

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:51
Суспільство
0

78

0

У Вінниці просять відтермінувати зимові канікули для учнів молодших класів

У Вінниці просять відтермінувати зимові канікули для учнів молодших класів

Авторка звернення зазначає, що так батькам було б зручніше доглядати за своїми дітьми, адже для такого віку онлайн-навчання та самостійне перебування вдома може нести шкоду.


У Вінниці просять відтермінувати зимові канікули для учнів молодших класів

14 грудня вінничанка зареєструвала петицію з проханням відтермінувати канікули для учнів 1-4 класів на тиждень та підлаштувати їх під січневий локдаун. Авторка звернення зазначає, що так батькам було б зручніше доглядати за своїми дітьми, адже для такого віку онлайн-навчання та самостійне перебування вдома може нести шкоду.

«В зв`язку із веденням локдауну з 8 по 24 січня 2021 року, просимо перенести канікули для дітей перших-четвертих класів на тиждень пізніше, задля підлаштування навчання учнів. Адже онлайн-навчання для дітей даного віку унеможливлює якісне засвоєння матеріалу, а також несе подвійну шкоду: здоров`ю та небезпеці, коли малолітня дитина залишається вдома наодинці», – зазначає жінка в своєму зверненні.

Аби петицію розглянули в міській раді, за неї мають проголосувати 350 осіб. На сьогодні за це звернення проголосували 9 вінничан. Збір підписів триває ще протягом 13 днів.

Нагадаємо, раніше в місті зареєстрували петицію з проханням відновити навчання у школах для учнів 4-11 класів. За словами автора петиції, дистанційне навчання «складно назвати навчанням», а батьки не можуть контролювати онлайн-заняття через роботу.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі ‒ https://t.me/vinnitsa_info.

Вінниця.info, фото – ілюстративне