12 берез. 2023 10:37

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Суспільство
0

143

0

У Вінниці проведуть благодійний захід для допомоги рятувальникам Херсона

У Вінниці проведуть благодійний захід для допомоги рятувальникам Херсона

У Вінниці 15 березня відбудеться благодійний мистецький захід «Герої без зброї»


У Вінниці проведуть благодійний захід для допомоги рятувальникам Херсона

У Вінниці 15 березня відбудеться благодійний мистецький захід «Герої без зброї», який відбудеться з метою збору коштів на підтримку сучасних героїв, що допомагають людям без зброї, – пожежних рятувальників Херсона.

Про це йдеться в анонсі заходу.

В межах заходу лунатимуть вірші херсонської авторки, керівниці літературно-драматургічної частини ХОАМДТ ім. М.Куліша Альони Мовчан та пісні у супроводі акустичної гітари музиканта, херсонського пожежного рятувальника Віктора Ревенка.

«Після окупації ворог вивіз усе пожежно-рятувальне обладнання. Благодійні організації підтримують вогнеборців, проте для їхньої належної роботи потрібно ще чимало! Зокрема, тепловізори, які необхідні для виявлення осередку пожежі у важкодоступних місцях. Збираємо на три телевізійні інфрачервоні камери FLIR E5-XT (160*120) по одній на кожну пожежну частину міста! Вартість однієї такої камери - 60 264 грн. Необхідна сума: 180 792 грн!», - повідомляють організатори заходу.

Проведення акції планується у містах: Миколаїв, Кропивницький, Одеса, Кривий Ріг, Київ, Черкаси, Кременчук, Біла Церква, Житомир, Вінниця.

У Вінниці послухати вірші та пісні можна буде в середу, 15 березня, о 18:00 в КЦ «Галерея ХХІ» (вул. Архітектора Артинова, 12а). Вхід – free donation.

Новини в зручному форматі в нашому Telegram-каналі – https://t.me/vinnitsa_info

Вінниця.info